Buffalo Chicken Chili

Buffalo Chicken Chili

Fremgangsmåde

Brun kødet i en pande i ca. 6 – 10 min og læg det derefter til side.

Varm olien i panden og steg de hakkede løg, selleri og gulerødder til de er møre, ca. 10 – 15 min

Tilsæt hvidløg og spidskommen og steg videre i ca. et minut. Tilføj nu din øl eller hønseboullion.

Tilsæt kødet, de hakkede tomater, bønnerne, paprika, oregano, cayennepeber og chili saucen og lad det simre ca. 15 min.

Server med små stykker blåskimmelost!

 

Credits

This delicious recipe was created by Kevin Lynch from Closetcooking.com and posted here with his agreement.

You should all go check out his homepage for more brilliant recipes and be stunned about the things you didn’t know where missing in your repertoire, like grilled cheese sandwiches ! GO GO GO!

ingredienser

  • 500g Hakket Kylling
  • 1 spsk olie
  • 1 Hakket Løg
  • 50 - 100g Selleri
  • 50 - 100g Gulerødder
  • 2 Fed Hvidløg
  • 1 tsk Spidskommen
  • 2,5dl Øl el. Hønseboullion
  • 1 ds Hakkede Tomater
  • 1 ds Bønner
  • 1 tsk Paprika
  • 1/2 tsk Oregano
  • 1/4 tsk Cayenne Peber
  • 1,25 dl Chili sauce
  • Salt & Peber
  • Blåskimmelost
Tallerkener 4
45 min.

One Response to “Buffalo Chicken Chili”

  1. Selleri skal rettes til bladselleri i opskriften.

Giv din kommentar!