Fremgangsmåde
Min. 6 timer inden retten skal laves, laves der en chili pasta ved at blande de 12 første ingredienser.
(Hvis i som jeg ikke vidste at der fandtes sellerisalt, så er det blot en blanding af salt og sellerifrø der bruges istedet for frisk selleri og kan købes i de mere veludrustede fødevarebutikker.)
Resten af retten laves ved at hakke løg, peberfugter og chilipeber og stege det i olie. Kødet tilsættes og brunes godt.
Tilsæt derefter tomatpure,hakket tomat og grønsagsbouillonen og lad det koge i en times tid (jo længere jo bedre).
Tilsæt de skyllede bønner og chili pastaen, done!
Gode råd
Sever med salat, hjemmebragt brød (Det kan du nå i de mellemliggende timer) og kold creme fraise
Byt evt. noget af den hakkede gris ud med bacon tern…
FESTMAD
Kanongod opskrift. Utrolig fyldig smag. Hot uden at det kun brænder. Man kan virkelig smage, at der er så mange gode ting i. Og så elsker jeg bare at lave sådan en chilipasta selv. Det bliver for meget at erstatte al svinekødet med bacon. Jeg brugte 200 g. og det var meget passende.
(Havde forresten ikke sellerisalt, så jeg puttede et par stængler bladselleri i)
Godt at du kunne lide det og ja du har ret i at det bliver bedst hvis man ikke erstatter alt svinekødet med bacon.. Skal lige selv prøve med bladselleri, det var en god ide..
Hej Katrine
Jeg skal i gang med at lave den her i løbet af ugen, og den skal så serveres i en såkaldt breadbowl, bare for at gøre det lidt mere sjovt
Men mht til den chili pasta, skal den blendes sammen så den bliver helt fin, eller skal den bare røres sammen med en teske ? og havde tænkt mig at lave den dagen før, så jeg går ud fra den bare skal i køleskabet natten over ?
Uuuhh det lyder fedt, Jeg plejer bare at blande tingene, men du kan nok sagtens blende det..
Det lyder som en god ide at lave det dagen før og tror det fungerer fint i køleskabet.. du bare skal være opmærksom på at nogle krydderier så godt kan ændre karakter, tror nu ikke det bliver noget større problem.
Bon appetit
Denne opskrift skal prøves den kommende weekend, til herrene i madklubben. Men da jeg er underlagt visse regler, bliver den lavet på grill
Hej
Vil gerne lave opskriften. Har med succes prøvet den med chokolade.
Men sennep og kakao… Hvornår putter man det i?
Er det ligemeget…
Hej
Til hvor mange personer.???
Lavede denne skønne Chili Con Carne – fantastisk med sprød salat og blid hytteost til. Den bliver nu en del af mine faste lykke-retter
Den her opskrift lyder rigtig spændende med alle de forskellige krydderier. Men jeg har lige et enkelt spørgsmål. Hvor meget er der i en dåse tomatpure? Jeg bor nemlig i Sverige og her er vi ikke så heldige at have små dåser med tomatpure. Herovre kan jeg kun finde tomatpure på tube eller glas
Hej Catharina, en dåse tomatpure indeholder 140g. Håber det smager dig
Overvejer at prøve at lave den med både chokolade og mørk øl. Nogen der har prøvet det?
Den her ret lavede jeg i går aftes, det er uden tvivl den bedste chili con carne jeg nogensinde har fået.
Den alm. Chili com carne er fantastisk det med den hjemmelavet pasta er jo suveræn :0)
I dag skal jeg spise chili com carne – for de vilde. Glæder mig
Hey, det var ikke den alm jeg har prøvet, men ala Dennis og den var virkelig fantastisk
så skal der laves chili.tak for opskriften.
Jeg plejer at kværne hvidløg og alle de tørre dele i en morter inden jeg blander de 3 sidste ingredienser (honning, sennep og gin/vodka) i.
Kanon god og nem opskrift!
Jeg brugte kun oksekød og tilføjede desuden en dåse baked beans og majs.
For den undeme lyne mig det lyder som chili heaven, blir´ nød til at producere efter denne opskrift. Fik godt nok chili con carne igår og dagen før, men dette her lyder jo for godt til at lade vente på sig
Hej!
Du skriver; Tilsæt de skyllede bønner og chili pastaen og done! Betyder det at det først skal tilsættes inden serveringen?
Er retten til 5 personer?
Ja, retten er beregnet til 5 personer